Unde ne găsiți

Serviciile religioase au loc în fiecare Duminică la ora 11:30 pe strada Carpați, nr. 2, Vulcan, jud. Hunedoara (link către Google Maps).

Deasemenea ne puteți găsi online pe pagina noastră de Facebook.

La ce să te aștepți

Te poți aștepta la o închinare simplă, reverențioasă, congregațională, tradițională și o predicare expozitivă. Scopul închinării noastre este să-L slăvim pe Dumnezeu, în conformitate cu cuvântul Său revelat, pentru dragostea Sa demonstrată în jertfa și ascultarea lui Isus Hristos.

Dorim să slujim și unii altora cu darurile primite de la Dumnezeu prin părtășia frățească, încurajare, mustrare, îndrumare, păstorire și consiliere bazată pe principiile cuvântului lui Dumnezeu. Însă, căutăm să slujim și în afara bisericii spre cei care nu cunosc dragostea și harul lui Dumnezeu având speranța că El dorește să îi aducă la viață în Isus Hristos, iar evanghelia Lui are puterea să facă aceasta.

Dacă ești creștin

Dacă dorești să te închini în fața lui Dumnezeu pe baza principiilor scripturale sau ești în căutare de părtășie frățească într-o biserică reformată - ești binevenit.

Te așteptăm cu drag și pentru consiliere creștină în problemele vieții sau pentru sprijin spiritual în luptele cu dependențe, dar și dacă ai nevoie doar ca cineva să te asculte, să se roage cu și pentru tine.

Dacă nu ești creștin

Ești binevenit și dacă nu ești creștin dar ești curios și ai dori să Îl cunoști pe Dumnezeu.

Contact

Pentru orice alte întrebări ne puteți scrie pe email la zolyacsaba [a rond] yahoo [com] sau suna la 0723 395 260.